Τρώω

Γαύρος φούρνου με Mala Peruviana κ.Βάϊα
"δοκιμάστε και με μαριδάκι .Όσο πιο φρέσκο και ζωντανό είναι το ψαράκι τόσο πιο καλό αποτέλεσμα έχουμε. Κόβουμε τα κεφάλια και μαζί αφαιρούνται και τα εντόσθια. Είναι πολύ απλό και γρήγορο το καθάρισμα. Ακολουθεί καλό πλύσιμο .Είναι ιδανικός μεζές για το ούζο και το τσίπουρο δίπλα στην θάλασσα τις ηλιόλουστες μέρες."
Υλικά
- 1 κιλό γαύρο
- ½ μπουκαλιού Mala Peruviana
- 2 πρέζες ρίγανη αποξηραμένη
- Ρίγανη φρέσκια(λίγες κορυφούλες)
- 1-2 σκελίδες σκόρδο
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι