Τρώω

Spring rolls by FOS
"μια πολύ εναλλακτική και ωραία ιδέα για να χρησιμοποιήσουμε τα φύλλα spring rolls με υλικά που χρησιμοποιούμε στην κουζίνα μας χωρίς να παραπέμπουν γευστικά στην Κίνα .Χρησιμοποιούμε φύλλα από σιτάλευρο τα οποία συνήθως είναι κατεψυγμένα. Είναι πιο υγιεινά γιατί ψήνονται στον φούρνο και δεν τηγανίζονται. Το μείγμα 5 μπαχαρικών είναι προαιρετικό αλλά αποτελεί μια γευστική γέφυρα της συνταγής με τα spring rolls οπότε καλό είναι να το χρησιμοποιήσουμε. Καλό είναι να χρησιμοποιήσουμε wok αν υπάρχει ,φυσικά αν διαθέτουμε φωτιά. Αλλιώς μια κατσαρόλα είναι ότι πρέπει για την παρασκευή της γέμισης."
Υλικά
- 1 πακέτο spring rolls (40 φύλλα)
- 1 μπουκάλι Mala Peruviana
- Μισό λάχανο μετρίου μεγέθους
- Μανιτάρια (της αρεσκείας σας)
- 2 πιπεριές κόκκινες γλύκες
- 2 πιπεριές πράσινες
- 100 γρ καλαμπόκι
- 300 γρ τόνο σε νερό
- Πάπρικα
- 2 πρέζες μείγμα 5 μπαχαρικών
- Tabasco
- 1 πρέζα ζάχαρη
- Αλάτι , πιπέρι
- Ελαιόλαδο