Τηλέφωνο: +302130057038

Τρώω

Ψάρι φούρνου με Mala Peruviana και λαχανικά

Rate this article (0 Vote)
Category: Ψάρια
Parent Category: Φαγητό
Hits: 271

"είναι μια συνταγή που προσαρμόζουμε ό,τι υλικά έχουμε και σε ό,τι ποσότητα έχουμε."

 Υλικά

  • Φιλέτα σολομού, πέρκας, γλώσσα κτλ
  • Mala Peruviana(1 μπουκαλι/4 άτομα)
  • Λαχανικά κομμένα χοντρά κομμάτια(κολοκύθια, μελιτζάνα, μπρόκολο κτλ )
  • Φέτες ντομάτας όσες κ τα φιλέτα
  • Αρωματικά (εστραγκόν, σχοινόπρασο, άνηθο, μαϊντανό κτλ
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι πιπέρι

Ψάρι φούρνου με Mala Peruviana και λαχανικά Εκτέλεση

   Βάζουμε τα φιλέτα μας σε ένα πυρέξ. Ξεχωριστά σε ένα μπολ κόβουμε τα λαχανικά και τα αρωματικά μας, αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε με την Mala Peruviana. Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το μείγμα γύρω από τα φιλέτα του ψαριού. Σκεπάζουμε με τις φέτες ντομάτας τα φιλέτα.
   Ψεκάζουμε με το ελαιόλαδο να πάει παντού και σκεπάζουμε το πυρέξ με αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε στο φούρνο για 1 ώρα περίπου στους 190 βαθμούς. Σερβίρουμε με το πυρέξ αφού στολίσουμε με μπουκέτα άνηθου.

Σχετικά με εμάς

Η FOS natural creativity εδρεύει στην κεντρική Στερεά Ελλάδα, στα Βάγια Βοιωτίας. Δραστηριοποιείται στην τυποποίηση ποιοτικών προϊόντων χυμού τομάτας με βασικό την Mala Peruviana 500ml, πρόκειται για φρέσκο χυμό κόκκινης τομάτας. Περισσότερα...

Idiohead

IDIOHEAD design team συνεργάτες FOS natural creativity

Επικοινωνία

Τμήμα επικοινωνίας : Ποτιδαίας 6,
Γκάζι,Ελλάδα-Αθήνα
Μονάδα μεταποίησης και αποθήκευσης : 25ης Μαρτίου 37 Βάγια
Θήβας , Ελλάδα
Τηλ.: +302130057038
Κιν.: +306972220530
Email: info@fos-nc.gr

Newsletter

Με την εγγραφή σας στο newsletter θα μαθαίνετε νέα μας