Τηλέφωνο: +302130057038

Τρώω

Ποπιετες χοιρινές

Rate this article (0 Vote)
Category: Κρέατα
Parent Category: Φαγητό
Hits: 349

 Υλικά

  •  6 εσκαλωπ χοιρινά λεπτοκομμένα 

  • 6 φέτες ζαμπόν καλής ποιότητας

  •  12 φέτες μοτσαρέλα

  •  1 μπουκάλι Mala Peruviana red 500ml

  •  2 σκελίδες σκόρδο 

  • 12 φύλλα βασιλικού(πλατύφυλλου)

  • 20 γρ ξηρό λευκό κρασί

  • Κάπαρη

  • Λίγο αλεύρι

  • Ελαιόλαδο

  •  Αλάτι πιπέρι 

Ποπιέτες χοιρινές Οδηγίες

  1.  Απλώνουμε τα εσκαλωπ στον πάγκο εργασίας, τοποθετούμε μια φέτα ζαμπόν στο κάθε ένα και από δυο φέτες μοτσαρέλα διπλά την μια στην άλλη ώστε να καλύψουν όλη την επιφάνεια τους. Στο κέντρο κάθε φέτας μοτσαρεέλα από ένα φύλλο βασιλικό. Ρολλάρουμε και καρφώνουμε μια οδοντογλυφίδα για να κρατήσουμε την ποπιετα σε ρολό.

  2. Πουδράρουμε με λίγο αλεύρι τις ποπιέτες και βάζουμε σε ένα τηγάνι λίγο ελαιόλαδο να κάψει.

  3. Τις σοτάρουμε μέχρι να ροδίσουν γύρω γύρω συμπληρώνουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο, σβήνουμε με το κρασί και στο τέλος ρίχνουμε την Mala Peruviana. Το μισό ή ολόκληρο μπουκάλι, εξαρτάται πόσο πλούσια θέλουμε να είναι η σάλτσα μας.

  4. Τελειώνουμε με την κάπαρη κατά βούληση και αλατοπιπερώνουμε. 

  5. Αφαιρούμε τις οδοντογλυφίδες και σερβίρουμε πάνω σε ταλιατέλες ή λιγκουίνι al dente.

  6. Γαρνίρουμε με φύλλα βασιλικού. Ψεκάζουμε τελευταία στιγμή με λίγο ελαιόλαδο. 

*ένα γρήγορο και μέτριας δυσκολίας φαγητό που μπορεί ταυτόχρονα να εντυπωσιάσει και με την γεύση του και με το σερβίρισμα του.


 

Σχετικά με εμάς

Η FOS natural creativity εδρεύει στην κεντρική Στερεά Ελλάδα, στα Βάγια Βοιωτίας. Δραστηριοποιείται στην τυποποίηση ποιοτικών προϊόντων χυμού τομάτας με βασικό την Mala Peruviana 500ml, πρόκειται για φρέσκο χυμό κόκκινης τομάτας. Περισσότερα...

Idiohead

IDIOHEAD design team συνεργάτες FOS natural creativity

Επικοινωνία

Τμήμα επικοινωνίας : Ποτιδαίας 6,
Γκάζι,Ελλάδα-Αθήνα
Μονάδα μεταποίησης και αποθήκευσης : 25ης Μαρτίου 37 Βάγια
Θήβας , Ελλάδα
Τηλ.: +302130057038
Κιν.: +306972220530
Email: info@fos-nc.gr

Newsletter

Με την εγγραφή σας στο newsletter θα μαθαίνετε νέα μας