Τηλέφωνο: +302130057038

Ο Ήλιος

Τα κρυστάλλινα νερά

...και τα πολύτιμα ελληνικά εδάφη

 

...δίνουν στην Mala Peruviana την αξεπέραστη ποιότητα που την χαρακτηρίζει.

Εμείς διατηρούμε την ποιότητα αυτή με τους σχολαστικούς ελέγχους που εφαρμόζουμε στο ταξίδι του καρπού μέχρι την φιάλη

Ο άνθρωπος

 

Άνθρωπος ον περαστικό σε μία εξέλιξη. Σε μια εξέλιξη που παλεύει να συμμετέχει. Κάνει πινελιές στο κάδρο του αγνώστου που παλεύει να γνωρίσει. Άλλες εναρμονίζονται και συνθέτουν συνέχεια στην ασσύμετρη εξέλιξη του έργου. Άλλες δηλώνουν ίσως την ατέλεια της ανθρώπινης γνώσης και τον εγωισμό ενός γονιδίου να συνεχίσει να διαγράφει παράλληλη πορεία με το όλο. Έτσι και αλλιώς όλα γύρω μας είναι συνθέσεις αφηρημένης τελειότητας φτιαγμένα σε "υποθετικούς χρόνους".

Στο γλυπτό ενός ανθρώπινου κορμιού που προσαρμόζεται, ομορφαίνει, λάμπει, καταστρέφεται, ζεί για να αντιληφθεί τον θάνατο και τελικά γίνεται ένα με το έργο της εξέλιξης, θα δώσω μια πνοή. Μια ανάσα που μυρίζει χώμα. Μια καρδιά που μεγάλωσε με φωτιά, πέτρα, φώς και νερό.

Όλα τα συστατικά που συνθέτουν την δική του καρδιά. Την βρήκα να ζεί ακίνητη έτοιμη να καθηλώσει το πνεύμα μου και να μυρίσω την καλοκαιρινή ζωή της. Βαμμένη με το πιο τρομακτικό, εκθαμβωτικό, ερωτικό χρώμα του μυαλού μου. Κόκκινο. Θα την ονομάσω ΤΟΜΑΤΑ.

 

Σχετικά με εμάς

Η FOS natural creativity εδρεύει στην κεντρική Στερεά Ελλάδα, στα Βάγια Βοιωτίας. Δραστηριοποιείται στην τυποποίηση ποιοτικών προϊόντων χυμού τομάτας με βασικό την Mala Peruviana 500ml, πρόκειται για φρέσκο χυμό κόκκινης τομάτας. Περισσότερα...

Idiohead

IDIOHEAD design team συνεργάτες FOS natural creativity

Επικοινωνία

Τμήμα επικοινωνίας : Ποτιδαίας 6,
Γκάζι,Ελλάδα-Αθήνα
Μονάδα μεταποίησης και αποθήκευσης : 25ης Μαρτίου 37 Βάγια
Θήβας , Ελλάδα
Τηλ.: +302130057038
Κιν.: +306972220530
Email: info@fos-nc.gr

Newsletter

Με την εγγραφή σας στο newsletter θα μαθαίνετε νέα μας