Τηλέφωνο: +302130057038

Νέα

Γεύσεις ελληνικού καλοκαιριού

Γεύσεις ελληνικού καλοκαιριού

   Η φρεσκοτριμμένη ντομάτα, το ούζο, η μαστίχα και το τσίπουρο, οι βάσεις των κοκτέιλ, οι φυσικοί χυμοί και η σπιτική λεμονάδα με πιπερόριζα, δοσμένες μέσα από μία φρέσκια ματιά

Τη Mala Peruviana την είδα πρώτη φορά στο κινητό ενός φίλου. Ακόμα και στην οθόνη των τεσσάρων ιντσών, η συσκευασία της κατάφερε να με εντυπωσιάσει. Με μπουκάλι που παραπέμπει σε goth μπύρα και κατακόκκινο χυμό ντομάτας για περιεχόμενο, σε παραπέμπει σε ταινία τύπου Blade. Οταν, δε, έμαθα πως σε τέτοια μπουκάλια συσκεύαζαν τον ντοματοχυμό τη δεκαετία του ’60 ενθουσιάστηκα ακόμα περισσότερο.

Η επαφή με τους φυσικούς χυμούς Verve έγινε μέσω των Bob Studio. Το γραφείο τους ανέλαβε το branding της εταιρείας και το αποτέλεσμα ήταν για ακόμα μία φορά εξαιρετικό - όπως και οι χυμοί. Έχουν φροντίσει γι αυτό κατάλληλα οι δίδυμες Μάρθα και Κέλλυ Χατζηγιάννη, που λατρεύουν την υγιεινή διατροφή και τον φυσικό τρόπο ζωής.

Στην περίπτωση των Yamas τα πράγματα ήταν πιο απλά. Με τον δημιουργό τους, τον Δημήτρη Μητράκο, γνωριζόμαστε χρόνια αφού μόνο καινούργιος δεν είναι στον χώρο. Εδώ και χρόνια μαζί με συνεργάτες του προωθεί σε αγορές του εξωτερικού το premium ελαιόλαδο POQA και τώρα επιχειρεί να κάνει ένα νέο βήμα στον χώρο των Ready to drink ποτών.

Ο Δημήτρης -έστω και εν αγνοία του- με βοήθησε να γνωρίσω και την ομάδα των Spirituz. Οταν οι άνθρωποι της εταιρείας είδαν το άρθρο για τα Yamas πήραν το θάρρος να μας στείλουν με mail τη δική τους προσπάθεια. Μετά από σχετική έρευνα διαπιστώσαμε πως πράγματι ήταν αξιόλογη και, φυσικά, δεν αρνηθήκαμε να την παρουσιάσουμε.

Η δημοσιογραφική περιέργεια έκανε το θαύμα της και στην περίπτωση των bfresh. Μετά από καλοκαιρινή εκδρομή με συναδέλφους στη Χαλκίδα, βρεθήκαμε να απολαμβάνουμε τα σπιτικά αναψυκτίκα δίπλα από την παλιά γέφυρα της πόλης. Λίγο η δροσιστική τους γεύση, λίγο η πρωτότυπη συσκευασία τους, μας έδωσαν το κατάλληλο κίνητρο και μερικά τηλέφωνα αργότερα είχαμε το θέμα μας.

Οσον αφορά, τέλος, τα αναψυκτικά Three Cents φρόντισε για τις συστάσεις το… The Clumsies. Αλλεπάλληλες συσκέψεις έχουν πραγματοποιηθεί στο μαγαζί του Κέντρου και ανάμεσα σε καφέδες και σάντουιτς, βρήκαν τον δρόμο τους για το τραπέζι αλλά και το πληκτρολόγιό μας.

Οσο διαφορετικές και αν μοιάζουν μεταξύ τους αυτές οι έξι ιστορίες, έχουν έναν κοινό παρονομαστή. Ολες τους διαθέτουν γεύση ελληνικού καλοκαιριού: Η φρεσκοτριμμενη ντομάτα, το ούζο, η μαστίχα και το τσίπουρο, οι βάσεις των κοκτέιλ, οι φυσικοί χυμοί, η σπιτική λεμονάδα με πιπερόριζα. Ας τις γνωρίσουμε λοιπόν καλύτερα.

Πρώτο Θέμα


 518,    Mala Peruviana News

Σχετικά με εμάς

Η FOS natural creativity εδρεύει στην κεντρική Στερεά Ελλάδα, στα Βάγια Βοιωτίας. Δραστηριοποιείται στην τυποποίηση ποιοτικών προϊόντων χυμού τομάτας με βασικό την Mala Peruviana 500ml, πρόκειται για φρέσκο χυμό κόκκινης τομάτας. Περισσότερα...

Idiohead

IDIOHEAD design team συνεργάτες FOS natural creativity

Επικοινωνία

Τμήμα επικοινωνίας : Ποτιδαίας 6,
Γκάζι,Ελλάδα-Αθήνα
Μονάδα μεταποίησης και αποθήκευσης : 25ης Μαρτίου 37 Βάγια
Θήβας , Ελλάδα
Τηλ.: +302130057038
Κιν.: +306972220530
Email: info@fos-nc.gr

Newsletter

Με την εγγραφή σας στο newsletter θα μαθαίνετε νέα μας