Τηλέφωνο: +302130057038

Νέα

Φυσικός χυμός ντομάτας σε μπουκάλι που με το όνομά του μας υπενθυμίζει την ταραχώδη ιστορία του αγαπημένου καρπού.

Φυσικός χυμός ντομάτας σε μπουκάλι που με το όνομά του μας υπενθυμίζει την ταραχώδη ιστορία του αγαπημένου καρπού.

Όταν η ντομάτα έφτασε στην Ευρώπη η υποδοχή δεν ήταν και τόσο ζεστή. Την αποκάλεσαν mala peruviana, δηλαδή η «κακή περουβιάνα» καθώς τα φύλλα της ήταν τοξικά και ο καρπός της κόκκινος και γυαλιστερός. Σιγά σιγά όμως η ντομάτα βρήκε τη θέση της στο τραπέζι μας και έγινε το απαραίτητο συστατικό σε πλήθος παρασκευών.

Η εταιρεία Fos Natural Creativity συνδύασε αυτή την ιστορία με μια παραδοσιακή συνήθεια που υπαγόρευε την παραγωγή σπιτικού χυμού ντομάτας για να καλυφθούν οι ανάγκες του χειμώνα. Κάπως έτσι προέκυψε και το προϊόν που αποτελείται από 100% φυσικό χυμό ντομάτας με την προσθήκη θαλασσινού αλατιού και λεμονιού ως φυσικού συντηρητικού.

Απαλή στη γεύση με διάρκεια και βάθος, συνδυάζει υπέροχα τα γλυκόξινα χαρακτηριστικά της ντομάτας και την καθιστά ιδανική βάση για κόκκινες παρασκευές όπως σάλτσα για linguine Napoletana ή ένα γευστικό Bloody Mary.   

Ελληνικά καλούδια, Χατζηχρήστου 8, Ακρόπολη, τηλ. 210 92 24 060

Περισσότερα


 1263,    Mala Peruviana News

Σχετικά με εμάς

Η FOS natural creativity εδρεύει στην κεντρική Στερεά Ελλάδα, στα Βάγια Βοιωτίας. Δραστηριοποιείται στην τυποποίηση ποιοτικών προϊόντων χυμού τομάτας με βασικό την Mala Peruviana 500ml, πρόκειται για φρέσκο χυμό κόκκινης τομάτας. Περισσότερα...

Idiohead

IDIOHEAD design team συνεργάτες FOS natural creativity

Επικοινωνία

Τμήμα επικοινωνίας : Ποτιδαίας 6,
Γκάζι,Ελλάδα-Αθήνα
Μονάδα μεταποίησης και αποθήκευσης : 25ης Μαρτίου 37 Βάγια
Θήβας , Ελλάδα
Τηλ.: +302130057038
Κιν.: +306972220530
Email: info@fos-nc.gr

Newsletter

Με την εγγραφή σας στο newsletter θα μαθαίνετε νέα μας