Τηλέφωνο: +302130057038

Νέα

Στρείδια & γαρίδες ανατρέπουν όλα όσα ήξερες μέχρι τώρα για το Bloody Mary!

Στρείδια & γαρίδες ανατρέπουν όλα όσα ήξερες μέχρι τώρα για το Bloody Mary!

Μέχρι πρότινος, έπαιρνες το αγαπημένο σου Bloody Mary και μία ποικιλία να βρίσκεται στο τραπέζι για να τσιμπολογάς παρέα με τους φίλους σου… Πλέον, η ποικιλία δε βρίσκεται στο τραπέζι, αλλά αποτελεί μέρος του ποτού σου αφού… στολίζεται ολόκληρη επάνω στο ποτήρι σου! Ναι,η κλασική γαρνιτούρα που μέχρι τώρα ήξερες για το Bloody Mary πλέον δεν είναι αρκετή. 
Στο γνωστό Hash Kitchen (hashkitchen.com) του Scottsdale της Αριζόνα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις το Bloody Mary  τόσο στην πιο απλή και ταπεινή μορφή του, όσο και στην πιο… super εκδοχή του. Μία εκδοχή…  την οποία, μπορείς να επιμεληθείς εσύ ο ίδιος! Έχεις στην διάθεση σου μια μεγάλη ποικιλία από βότκες (όποια τραβάει η όρεξη σου) άλλες με πικάντικο χαρακτήρα και άλλες πιο ήπιες… κάποια Bloody Mary Mix και sauces και ότι μπαχαρικό μπορείς να φανταστείς. 
Το σημαντικότερο όμως είναι ότι μπορείς να διαλέξεις μεταξύ 60 και περισσοτέρων toppings, τα οποία περιλαμβάνουν -μεταξύ άλλων- τηγανητά ravioli, γαρίδες tempura, onion rings, corn dogs, κεφτεδάκια, μέχρι και στρείδια! 
Έτσι μπορείς να πειραματιστείς και να φτιάξεις το δικό σου custom Bloody Mary με την δική σου ξεχωριστή γαρνιτούρα!

 


 65,    Mala Peruviana News

Σχετικά με εμάς

Η FOS natural creativity εδρεύει στην κεντρική Στερεά Ελλάδα, στα Βάγια Βοιωτίας. Δραστηριοποιείται στην τυποποίηση ποιοτικών προϊόντων χυμού τομάτας με βασικό την Mala Peruviana 500ml, πρόκειται για φρέσκο χυμό κόκκινης τομάτας. Περισσότερα...

Idiohead

IDIOHEAD design team συνεργάτες FOS natural creativity

Επικοινωνία

Τμήμα επικοινωνίας : Ποτιδαίας 6,
Γκάζι,Ελλάδα-Αθήνα
Μονάδα μεταποίησης και αποθήκευσης : 25ης Μαρτίου 37 Βάγια
Θήβας , Ελλάδα
Τηλ.: +302130057038
Κιν.: +306972220530
Email: info@fos-nc.gr

Newsletter

Με την εγγραφή σας στο newsletter θα μαθαίνετε νέα μας