Τηλέφωνο: +302130057038

Νέα

Τα μυστικά για την πιο νόστιμη Pizza

Τα μυστικά για την πιο νόστιμη Pizza

Το μυστικό για την τέλεια pizza κρύβεται στην απλότητα!
Η τέλεια pizza πρέπει να είναι τραγανή και η σάλτσα να είναι όσο πιο απλή γίνεται…
Τι είναι αυτό που κάνει την διαφορά στην pizza; 
Τα ποιοτικά υλικά.
Επέλεξε ένα καλό σκληρό αλεύρι, άνοιξε ένα μπουκάλι Mala Peruviana, μια ώραία φρέσκια μοτσαρέλα και φρέσκο βασιλικό.
3 βασικά υλικά και θα έχεις το τέλειο αποτέλεσμα!!!

Υλικα
 500 γρ σκληρό αλεύρι, επιπλέον για το άνοιγμα του ζυμαριού
300ml χλιαρό νερό
Μια πρέζα αλάτι
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
Για τη σάλτσα: 
1 μπουκάλι 500ml Mala Peruviana Red
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1 μικρό ματσάκι βασιλικού (μόνο τα φύλλα)
Φρέσκια μοτσαρέλα

Εκτέλεση
Βάζουμε το αλεύρι σε ένα μεγάλο μπολ.
Λιώνουμε τη μαγιά σε δυο κουταλιές χλιαρό νερό . Κάνουμε μια λακουβίτσα στο κέντρο από το αλεύρι και ρίχνουμε το αλάτι και την μαγιά που έχουμε λιώσει. Ζυμώνουμε το μείγμα και προσθέτουμε χλιαρό νερό μέχρι να κάνουμε μια ωραία αφράτη ζύμη.
Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε 1 ώρα να φουσκώσει.
Αλευρώνουμε μια επιφάνεια εργασίας και μοιράζουμε τη ζύμη σε τέσσερα ίσα μέρη. Πλάθουμε σε μπαλάκια και αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί μια ώρα ακόμη σκεπασμένη
Βάζουμε σε ένα μπολ την Mala Peruviana, το ελαιόλαδο και μια πρέζα αλάτι.
Απλή, ελαφριά, δροσερή σάλτσα χωρίς να βράσουμε τον χυμό που θα απογειώσει την pizza μας. 
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στο δυνατό. Βάζουμε ένα ταψί να κάψει καλά
Σε αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγουμε με τα δάχτυλά μας κάθε ζυμάρι σε μια πίτσα 20 εκατοστών περίπου. Στρώνουμε το ένα τέταρτο της σάλτσας σε κάθε ζύμη, βάζουμε κομμάτια  μοτσαρέλα σε όλη την επιφάνεια.
Τοποθετούμε προσεκτικά την πίτσα στο καυτό ταψί, και ψήνουμε στο φούρνο για 2 λεπτά. Γυρίζουμε στο γκριλ και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 2 ακόμη λεπτά. 
Τέλος προσθέτουμε τον φρέσκο βασιλικό, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ραντίζουμε με ελαιόλαδο.
Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!   


 84,    Mala Peruviana News

Σχετικά με εμάς

Η FOS natural creativity εδρεύει στην κεντρική Στερεά Ελλάδα, στα Βάγια Βοιωτίας. Δραστηριοποιείται στην τυποποίηση ποιοτικών προϊόντων χυμού τομάτας με βασικό την Mala Peruviana 500ml, πρόκειται για φρέσκο χυμό κόκκινης τομάτας. Περισσότερα...

Idiohead

IDIOHEAD design team συνεργάτες FOS natural creativity

Επικοινωνία

Τμήμα επικοινωνίας : Ποτιδαίας 6,
Γκάζι,Ελλάδα-Αθήνα
Μονάδα μεταποίησης και αποθήκευσης : 25ης Μαρτίου 37 Βάγια
Θήβας , Ελλάδα
Τηλ.: +302130057038
Κιν.: +306972220530
Email: info@fos-nc.gr

Newsletter

Με την εγγραφή σας στο newsletter θα μαθαίνετε νέα μας