Τηλέφωνο: +302130057038

Νέα

Ένα από τα αγαπημένα μας πιάτα είναι το ριζότο.

Ένα από τα αγαπημένα μας πιάτα είναι το ριζότο.

Τι καλύτερο από το να συνδυάσουμε την αγαπημένη μας καλοκαιρινή γεύση της Mala Peruviana με το αγαπημένο μας φαγητό.

Πλούσιο κρεμώδες και χορταστικό.

Ένα πιάτο που θα μας αποζημιώσει με την γεύση του.

 

ΥΛΙΚΑ

1 μπουκάλι  500ml Mala Peruviana

1 λίτρο ζωμός λαχανικών

2 κ.σ. βούτυρο

1 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες

250 γρ ρύζι για ριζότο

1 μικρό μάτσο βασιλικού, χοντροκομμένο

4 κ.σ. παρμεζάνα, τριμμένη

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βάζουμε τον χυμό τομάτας Mala Peruvina σε ένα κατσαρολάκι μαζί με τον  ζωμό λαχανικών και σιγομαγειρεύουμε.
  2. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο με το λάδι και ζεσταίνουμε να λιώσει το βούτυρο.
  3. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και μαγειρεύουμε να μαλακώσει, για 6-8 λεπτά.
  4. Προσθέτουμε το σκόρδο και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 1 λεπτό.
  5. Βάζουμε και το ρύζι και ανακατεύουμε για 1 λεπτό.
  6. Προσθέτουμε σταδιακά το ζεστό ζωμό με την τομάτα.
  7. Αφήνουμε να μαγειρευτεί, ανακατεύοντας συχνά, προσθέτοντας ζωμό, όσο απορροφάται.
  8. Μετά από 20-25 λεπτά, το ρύζι θα πρέπει να είναι κρεμώδες και μαλακό, και όλος ο ζωμός να έχει εξατμιστεί.
  9. Καλύπτουμε, αφήνουμε για 1 λεπτό και προσθέτουμε τον βασιλικό.
  10. Γαρνίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα και μαύρο πιπέρι και σερβίρουμε.

 50,    Mala Peruviana News

Σχετικά με εμάς

Η FOS natural creativity εδρεύει στην κεντρική Στερεά Ελλάδα, στα Βάγια Βοιωτίας. Δραστηριοποιείται στην τυποποίηση ποιοτικών προϊόντων χυμού τομάτας με βασικό την Mala Peruviana 500ml, πρόκειται για φρέσκο χυμό κόκκινης τομάτας. Περισσότερα...

Idiohead

IDIOHEAD design team συνεργάτες FOS natural creativity

Επικοινωνία

Τμήμα επικοινωνίας : Ποτιδαίας 6,
Γκάζι,Ελλάδα-Αθήνα
Μονάδα μεταποίησης και αποθήκευσης : 25ης Μαρτίου 37 Βάγια
Θήβας , Ελλάδα
Τηλ.: +302130057038
Κιν.: +306972220530
Email: info@fos-nc.gr

Newsletter

Με την εγγραφή σας στο newsletter θα μαθαίνετε νέα μας