Τηλέφωνο: +302130057038

Receipt

Mala Orange Snapper Brunch (Orange)

Rate this article (0 Vote)
Category: Cocktails
Hits: 323

 Ingredients

  • 150 ml Mala Peruviana (Orange)
  • 100 ml Dry Gin
  • 100 ml freshly squeezed orange juice
  • 50 ml carrot juice
  • 15 ml freshly squeezed lemon juice
  • 25 ml honey
  • salt - pepper
  • Tabasco sause
  • Carrots or celery for garnish

Mala Orange Snapper Brunch Preparation 

  1. Pour all the ingredients into the pitcher you plan on serving from and stir them very well, except the gin
  2. Put your preferred measure of gin in a highball glass with ice and then add the mixture over the gin
  3. Give it a stir to mix and garnish with sticks of carrots or celery

Σχετικά με εμάς

Η FOS natural creativity εδρεύει στην κεντρική Στερεά Ελλάδα, στα Βάγια Βοιωτίας. Δραστηριοποιείται στην τυποποίηση ποιοτικών προϊόντων χυμού τομάτας με βασικό την Mala Peruviana 500ml, πρόκειται για φρέσκο χυμό κόκκινης τομάτας. Περισσότερα...

Idiohead

IDIOHEAD design team συνεργάτες FOS natural creativity

Επικοινωνία

Τμήμα επικοινωνίας : Ποτιδαίας 6,
Γκάζι,Ελλάδα-Αθήνα
Μονάδα μεταποίησης και αποθήκευσης : 25ης Μαρτίου 37 Βάγια
Θήβας , Ελλάδα
Τηλ.: +302130057038
Κιν.: +306972220530
Email: info@fos-nc.gr

Newsletter

Με την εγγραφή σας στο newsletter θα μαθαίνετε νέα μας