Φρέσκο Μυλοκόπι με Mala Peruviana

Φρέσκο Μυλοκόπι με Mala Peruviana

Πρώτη ημέρα της εβδομάδας και το σημερινό μενού σου θέλεις να είναι υγιεινό και ελαφρύ, γιατί το Σαββατοκύριακο που πέρασε παρεκτράπηκες αρκετά…

Το Μυλοκόπι είναι ένα πολύ νόστιμο ψάρι, πλούσιο διατροφικά,  που πολύ δεν το γνωρίζουν με αποτέλεσμα να μην το εντάσουν στην διατροφή τους.

Ακολούθησε την παρακάτω συνταγή και σίγουρα θα σε κάνει να αλλάξεις γνώμη!

Υλικά

1  μπουκάλι 500ml Mala Peruviana

5 με 6 ολόκληρα ή κομμένα τοματίνια

Κόκκινη & πράσινη πιπεριά (προαιρετικά)

Φρέσκο θυμάρι ή φρέσκια ρίγανη

1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε μικρά καρέ

1 σκελίδα σκόρδο

Αλάτι & πιπέρι

Εκτέλεση

Αφού έχουμε καθαρίσει, κόψει (σε μεγάλα κομμάτια) και έχουμε ξεπλύνει πολύ καλά το ψάρι  μας, το τοποθετούμε στο σκεύος. Μπορούμε να το συνοδεύσουμε με πατάτες φούρνου ή να το ψήσουμε σκέτο. Ρίχνουμε τον χυμό Mala Peruviana πάνω από το ψάρι, τις πιπερίες, τα τοματίνια, το κρεμμύδι και το σκόρδο.

Στη συνέχεια, προσθέτουμε τον μαϊντανό και το θυμάρι.

Στο τέλος βάζουμε  αλάτι και  πιπέρι.

Προτού το βάλουμε στον φούρνο  προσθέτουμε λίγο νερό έτσι ώστε να έχει τα απαραίτητα υγρά και να μην κολλήσει.

Καλή σας απόλαυση!!!

Top