The Best Way To Garnish A Bloody Mary
Το Bloody Mary είναι ίσως το μοναδικό cocktail που η γαρνιτούρα του μπορεί να είναι τόσο πολυδιάστατη .
H ιστορία λέει ότι η κλασική γαρνιτούρα του Bloody Mary, το σέλερι δημιουργήθηκε το 1970 στο Pump Room του Chicago.
Σήμερα η γαρνιτούρα του μπορεί να διαφέρει από χώρα σε χώρα, από πολιτεία σε πολιτεία ή ακόμα από μπαρ σε μπαρ.
Για πολλούς η γαρνιτούρα του bloody mary πρέπει να είναι πλούσια με μεγάλες γευστικές αντιθέσεις έτσι βλέπουμε μπέικον, τυριά, λαχανικά, πίκλες να συμπληρώνουν την umami γευστική εμπειρία.
Για άλλους πρέπει να είναι λιτή έτσι ώστε να αναδεικνύεται η πολυπλοκότητα του ίδιου του ποτού.
Άλλοι πάλι πιστεύουν ότι το bloody mary πρέπει να είναι ένα πλήρες γεύμα.
Για τον λόγο αυτό βλέπουμε γαρνιτούρες όπως burger,στρείδια, γαρίδες, steak μπριζόλας να δημιουργούν ένα πλήρες γεύμα σε αυτόν που θα το απολαύσει.
Όπως και αν επιλέξουμε να απολαύσουμε το αγαπημένο μας bloody mary το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μας αφήσει μία πλούσια αίσθηση στον ουρανίσκο μας.
Εσύ είσαι που θα επιλέξεις με τι θα γαρνίρεις το αγαπημένο σου ποτό αφήνοντας την δημιουργικότητα σου ελεύθερη.
Σίγουρα θα είναι μια διαδραστική , δημιουργική ενασχόληση για εσάς και τους καλεσμένους σας.
Be creativity