“από τα πιο απλά καλοκαιρινά και μη φαγητά που συνοδεύονται με φέτα και φρέσκο ζυμωτό ψωμί. Ιδανικό πιάτο του Ελληνικού πρωινού. Οι τρόποι και οι παραλλαγές που θα διαβάσετε πολλές αλλά ας απλοποιήσουμε τα πράγματα , είναι ένα χωριάτικο απλό φαγητό που δεν απαιτεί υψηλές γνώσεις γαστρονομίας.”
- 3 αυγά
- ½ μπουκαλιού Mala Peruviana
- Πάπρικα
- Αλάτι πιπέρι
- Ελαιόλαδο
Αυγά καγιανά (στραπατσάδα με τομάτα) Εκτέλεση
Σπάμε τα αυγά σε μια μπασίνα (μπολ) και τα χτυπάμε απλά να ανακατευτεί ο κρόκος με το ασπράδι. Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο να κάψει σε ένα τηγάνι και προσθέτουμε το μείγμα ανακατεύοντας συνεχώς με μια ξύλινη κουτάλα, έτσι ώστε να σπάει σε κομμάτια. Όταν ομογενοποιηθούν τα κομμάτια του αυγού (σαν στραπατσάδα- scrambled eggs) προσθέτουμε την Mala Peruviana και τα μπαχαρικά. Αφήνουμε να πάρει μια βράση ανακατεύοντας και αφαιρούμε από την φωτιά.