“κλασσικό φαγητό του Ελληνικού τραπεζιού το οποίο όσο πιο λιτό γίνει τόσο καλυτέρα αναδεικνύει την ποιότητα των υλικών του καθώς και την σωστή αλχημεία τους ,που ορίζουν την συνταγή. Συνοδεύεται με αμυλούχες τροφές συνήθως όπως ρύζι ,πατάτες, σπαγγέτι. Δεν υστερεί καθόλου με τον συνδυασμό της μελιτζάνας βέβαια. Πολύ συχνά στην προσπάθεια μας να αναβαθμίσουμε την συνταγή χρησιμοποιούμε πολλά καρυκεύματα κάτι που κάνει το φαγητό βαρύ και καλύπτει την εκλεκτή γεύση του κρέατος .Επίσης είναι πολύ σημαντικό να μπλανσάρουμε το κρέας πριν μαγειρευτεί έτσι ώστε να αποβάλει της ακαθαρσίες του. Δηλαδή βράζουμε νερό και όταν έρθει σε σημείο βρασμού βουτάμε τα κομμάτια του κρέατος μέσα ,ξαφρίζουμε κατά τη διάρκεια και σε 5 λεπτά αφαιρούμε .Επίσης σημαντικό είναι η ντομάτα να μπει αφού το κρέας έχει βράσει διότι έχει την ιδιότητα να το σφίγγει με αποτέλεσμα να γίνεται «ελαστικό» κοινώς. Ας μην ξεχνάμε ότι το μοσχάρι είναι φανατικός οπαδός της φρέσκιας ντομάτας και την υποστηρίζει τέλεια .Αυτή είναι μια πολύ απλή συνταγή και ταυτόχρονα πολύ γευστική Φτάνει να έχετε ποιοτικά υλικά. Ένας πολύ ωραίος τρόπος σερβιρίσματος είναι μέσα σε φώλια που έχουμε φτιάξει από τριμμένη πατάτα η’ μακαρόνια .Χρησιμοποιούμε δυο τρυπητές κουτάλες, στρώνουμε στον πάτο της μιας την πατάτα η’ τα μακαρόνια και με την άλλη τα πατάμε και βουτάμε σε φριτούρα (καυτό λάδι).Στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί και τελευταία στιγμή βάζουμε μέσα το μοσχάρι για να μην πανιάσει από την σάλτσα. “