Τα cocktails σερβίρονται στο γεύμα ή στο δείπνο δίπλα σε κάποιο κυρίως πιάτο, γλυκό ή ως απεριτίφ για να ανοίξει η όρεξη.

Τα cocktails σερβίρονται στο γεύμα ή στο δείπνο δίπλα σε κάποιο κυρίως πιάτο, γλυκό ή ως απεριτίφ για να ανοίξει η όρεξη.

Το γευστικό πάντρεμα κοκτέιλ και φαγητού όχι μόνο μπορεί να βελτιώσει την όλη εμπειρία, αλλά και επιβάλλεται στις μέρες μας.

Η επανάσταση στα κοκτέιλ που έλαβε χώρα κατά την τελευταία δεκαετία έκανε τον μπάρμαν mixologist και τον έφερε στο πλευρό του σεφ, αλλάζοντας από κοινού την ίδια τη γαστριμαργία.

Η δημιουργική και ολοκληρωμένη αίσθηση και αντίληψη της γεύσης καλεί πλέον να δοκιμάζουμε κοκτέιλ με πιάτα, σπάζοντας κάθε σύμβαση.

Το κοκτέιλ οφείλει να αναδεικνύει το πιάτο λειτουργώντας είτε συμπληρωματικά, με παραπλήσιες γεύσεις δηλαδή, είτε αντιπαραβάλλοντας αντίθετους συνδυασμούς, δημιουργώντας κοντράστ.

Ένα Bloody Mary πάει απόλυτα με θαλασσινά, κρέατα, burger  και πιάτα που κυριαρχεί η τομάτα.

Μπορεί να συνοδεύσει ένα κυρίως  πιάτο ή να σερβιριστεί σαν απεριτίφ για να προετοιμάσει την  συνολική εμπειρία του γεύματος μας.

 

Επέλεξε ένα Bloody Mary να συνοδεύσεις το φαγητό σου και η επιλογή σου θα σε ανταμείψει με την πολυπλοκότητα της γεύσης  και την umami αίσθηση που θα ολοκληρώσει την γευστική εμπειρία.

Top